وکیل سرقت در کرج+ بهترین وکیل کیفری کرج در سال ۱۴۰۳
جرم سرقت جزو جرم هایی بوده است که ارتباط با اموال و دارایی اشخاص داشته است و شخص سارق با ربودن مالی از غیر بدون اذن مالک با قصد مجرمانه ای که ورود ضرر و زیان مالی به او بوده نموده است.در این مقاله ما سعی داریم در راستای معرفی وکیل سرقت در کرج مطالبی را برای شما عزیزان روشن کنیم.
به نظر شما جرم سرقت چیست؟
آیا شما هم نیاز به یک وکیل سرقت در کرج دارید؟
گروه وکلی آرتین در سال ۱۴۰۱ خدمات ویژه ای در این خصوص دارد. با ما همراه باشید.
جرم سرقت از آنجایی که واجد جنبه عمومی بوده صرف گذشت شاکی کافی نبوده و موجب عدم تعقیب مجرم نشده است اما حسب آنکه شاکی خصوصی در رابطه با شخص سارق گذشت نموده این امر تاثیری در عدم اجرای مجازات راجع به شخص مجرم نداشته و تنها موجب آن شده که به اختیار قاضی صادر کننده حکم اعمال تخفیف در مجازات نسبت به شخص سارق صورت بپذیرد که ماده ۴۸۳ قانون آیین دادرسی کیفری به این امر صراحت داشته است اما این نکته را نباید فراموش نمود که این حکم تنها راجع به سارقی که مرتکب جرم سرقت تعزیری شده است قابلیت اعمال داشته است اما گذشت شاکی در مورد مجازات های حدی که شامل سرقت حدی بوده است هیچ گونه تاثیری در رابطه با سقوط و تخفیف مجازات نداشته است
پس با این پیش مقدمه متوجه این امر شدیم که وکیل سرقت حدی در رابطه با سارقی که حتی مشمول گذشت زیان دیده قرار گرفته نمیتواند در فرضی که وکیل شخص سارق بوده باشد معاذیر تخفیف دهنده مجازات را از قاضی صادر کننده حکم بخواهد و تنها این امر در رابطه با جرم سرقت تعزیری قابلیت اعمال بوده است و این نکته را فراموش نکنید که اگر زیان دیده جرم گذشت به عمل نیاورد شخص سارق علاوه بر تحمل مجازات ملزم به جبران ضرر و زیان وارده به شخص زیان دیده بوده است.
اهمیت وکیل تخصصی جرم سرقت
در این مقاله سعی برآن داشتیم که در رابطه با جرم سرقت که یکی از جرایم در حوزه اموال بوده و نحوه طرح شکایت جرم مذکور بحثی داشته باشیم و اعلام داشتیم که شما به عنوان شخصی که زیان دیده جرم بوده اید چگونه باید در مقام شخص شاکی به دادسرا بوده باشید اما باید در نظر داشته باشید که برای قبولی و ترتیب اثر داده شدن به شکایت تان باید بدانید که سرقت مربوطه راجع به مال شما در حیطه کدام یک از مصادیق جرم سرقت بوده است سرقت حدی بوده یا تعزیری و اگر تعزیری بوده کدام یک از انواع سرقت است.
نقش وکیل کیفری یا وکیل سرقت در کرج در شکایت از جرم سرقت
مشارکت در سرقت یا مشارکت در دزدی کاملا معنی مشخصی دارد و در قانون هم جرم انگاری شده و برای آن مجازات پیش بینی شده است. در این مقاله به موضوعات گوناگونی پیرامون آن پرداخته ایم، مانند : مجازات مشارکت در سرقت، مجازات مشارکت در سرقت مسلحانه و …
اگر در پرونده ای که مربوط به این موضوع است، نیاز به مشاوره حقوقی دارید، حتما با گروه وکلای وکیل پرس تماس بگیرید تا ضمن مشاوره حقوقی با وکیل کیفری، از دیگر امکانات مانند مشاوره حقوقی آنلاین یا مشاوره حقوقی تلفنی هم بهره مند شوید.
که در اینجا وظیفه تشخیص این امر و طرح شکایت بر عهده وکیلی که تخصص کافی نسبت به جرائم علیه اموال داشته که جرم سرقت یکی از مهم ترین آنها بوده است طرح دعوی بنماید و از حقوق شخص مال باخته که مالش به تصاحب رفته دفاع کند و تمامی تلاش خویش را با ارائه ادله ای در شناسایی مرتکب جرم به کار بگیرد و با امارات موجود به کمک ضابطین دادگستری سارق را به دادسرا معرفی و خواستار اجرای مجازات قانونی راجع به او و اجبار سارق به بازگرداندن اموال قربانی جرم بوده باشد.
برخی از سوالات متداول وکیل سرقت در کرج :
گرفتن وکیل سرقت برای شخص مال باخته چه مزیتی داشته است؟
از آنجایی که اثبات مجرمیت و تحقق جرم سرقت توسط شخصی که مرتکب آن گردیده منوط به احراز شرایطی بوده تا عمل مجرمانه سارق اثبات بشود و او را مستوجب مجازات تعیین شده بداند اثبات این امر و سایر شروطی که لازمه پذیرش یک شکوائیه قابل قبول بر به جریان افتادن پرونده شما در دادسرا بوده است اهمیت داشتن یک وکیل متخصص سرقت را بیان می دارد
آیا وکلای آرتین در حوزه دعاوی سرقت فعالیت داشته اند؟
از آنجایی که جرم سرقت یکی از مهم ترین جرائم در حوزه اموال و مالکیت بوده و بر اثر تحقق آن توسط سارق موجب شده که ضرر و زیان مالی به مال باخته وارد گردیده شود وکلای آرتین در راستای حمایت از شخصی که مالش را از دست داده و متضرر جرم شده است سعی بر آن داشته با وکلای متخصصی که در این حوزه داشته تمامی تلاش خود را در جهت کمک به شخص قربانی و باز گرداندن اموالش از سارق به کار گرفته است
چنانچه به کسب اطلاعات در خصوص وکیل سرقت در تهران می باشید،روی لینک زیر کلیک کنید. همچنین وکلای آرتین به صورت حضوری در دفتر مجموعه پذیرای شما عزیزان هستند و در خدمتگذاری به مراجعین از هیچ کمکی مضایقه نخواهند نمود.
نوشته های مرتبط با این مطلب را بخوانید
جرم سرقت چیست | انواع و نحوه اثبات آن چگونه است؟
مشارکت در سرقت
مشارکت در سرقت یا به بیان عامیانه تر مشارکت در دزدی به این معناست که فرد یا افرادی با مرتکب اصلی جرم سرقت در انجام جرم مزبور مشارکت و همکاری نمایند.
در مشارکت در سرقت لازم است که همه اعضا مشارکت کننده در جزء به جزء جرم سرقت شرکت داشته باشند و جرم سرقت بوسیله عمل همه شرکا انجام شده باشد و تفاوتی ندارد که مشارکت کنندگان در سرقت به صورت مساوی مشارکت در جرم سرقت داشته باشند و یا اینکه اثر کار آن ها با سایر مشارکت کنندگان متفاوت باشد.
مشارکت در جرم سرقت سبب می شود که همه مشارکت کنندگان به مجازات جرم سرقت با توجه به نوع آن محکوم گردند.
در مشارکت در دزدی، شریک بایستی به عملی که قرار است انجام گیرد ملتفت باشد و بداند که چه عملی را قرار است انجام دهند. و نسبت به این موضوع آگاه و متوجه باشد که چه عملیات اجرایی را در این جرم قرار است انجام دهد و در عملیات اجرایی جرم نیز مشارکت داشته باشد. در این صورت مشارکت در جرم سرقت کامل است و شریک به مجازات سارق محکوم می شود.
سرقت بر دو نوع است:
- سرقت حدی
- سرقت تعزیری
سرقت حدی
سرقت حدی به سرقتی گفته می شود که حائز شرایط حد سرقت باشد. سرقت حدی سرقتی است که در شرع مجازات آن از قبل آمده است و قابل تغییر نیست. جهت وقوع حد سرقت لازم است که ۱۶ شرط وجود داشته باشد و چنانچه یکی از این شروط محیا نباشد حد سرقت ثابت نمی شود.
سرقت تعزیری
سرقت تعزیری نیز به سرقت ساده و مشدد تقسیم می شود و با توجه به نوع ارتکاب سرقت و با توجه به وسایل و ابزاری که در ارتکاب سرقت استفاده می شود مجازات سرقت تفاوت دارد.
مجازات مشارکت در سرقت با توجه به اینکه سارق در جرم حدی مشارکت نموده است و یا در جرم حدی مشارکت کرده است متفاوت است اما آنچه بدیهی است و بدان اشاره شده است این است که مجازات مشارکت در سرقت با توجه به مجازات سارق اصلی همان جرم در نظر گرفته می شود.
مثال: مجازات سرقت ساده ۳ ماه و یک روز تا ۲ سال حبس است. از این رو مجازات مشارکت در جرم سرقت ساده نیز۳ ماه و یک روز تا ۲ سال حبس در نظر گرفته شده است.
مجازات مشارکت در سرقت مسلحانه
سرقت مسلحانه به سرقتی گفته می شود که سارق در سرقت از سلاح استفاده نماید و بدین وسیله سبب آزار و اذیت مال باخته گردد. در این مواقع سارق به مجازات ۵ تا ۲۰ سال حبس و شلاق تا ۷۴ ضربه محکوم می گردد.
سرقت مسلحانه ممکن است به وسیله چندین نفر انجام گیرد و تنها یک یا دو نفر از اعضا دارای سلاح باشند. در این مواقع مجازات مشارکت در سرقت مسلحانه برای همه اعضا حکم فرماست و اینکه شخص مشارکت کننده فاقد سلاح نبوده است تاثیری در نوع مجازات ندارد.
در سرقت مسلحانه شرکا در سرقت می توانند واجد هر نوع سلاحی اعم از سرد و گرم باشند و تفاوت سلاح در نوع مجازات تاثیری ندارد.
مجازات مشارکت در سرقت مقرون به آزار
سرقت مقرون به آزار به سرقتی گفته می شود که در آن سارق به سبب اعمالی که انجام می دهد سبب اذیت و آزار مال باخته شود، ممکن است دست و پای مال باخته را ببندند و اموال او را سرقت نمایند، ممکن است با چاقو و یا اسلحه او را تهدید به مرگ و یا ضررهای جانی نمایند و… .
مجازات سرقت مقرون به آزار ۳ ماه تا ۲ سال حبس و یا تا ۷۴ ضربه شلاق است. از این رو مجازات مشارکت در سرقت مقرون به آزار نیز مجازات سارق اصلی است و اینکه شریک در جرم دست به سلاح نبرده باشد و یا او مال باخته را شکنجه نداده باشد در مجازات او موثر نیست.
در سرقت مقرون به آزار چنانچه سارق جرحی نیز به مال باخته وارد آورده باشد به مجازات جرحی نیز که وارد آورده هم محکوم می گردد. و این مجازات علاوه بر حداکثر مجازات سرقت مقرون به آزار است که برای سارق در نظر گرفته می شود.
در مجازات مشارکت در دزدی مقرون به آزار مجازات همه شرکت کنندگان مجازات سارق در این جرم است اما چنانچه یکی از مشارکت کنندگان اعمال خلاف گونه دیگری نیز به جز سرقت مرتکب شود علاوه بر مجازات سرقت به مجازات آن جرمی که مرتکب شده است نیز محکوم می گردد.
مشاوره حقوقی و نقش وکیل سرقت درکرج در مشارکت در سرقت
گاها اتفاق می افتد که فردی با دیگری در انجام عملی مشارکت می نماید و سپس متوجه جرم بودن عمل مزبور می گردد و یا اینکه برای انجام امری حاضر به مشارکت و همکاری می شود اما در نهایت موضوع به نوع دیگری رخ می دهد، چنین مواردی در سرقت نیز ممکن است به وفور رخ دهد. همچون زمانی که چند نفر به جرم مشارکت در سرقت و یا همان مشارکت در دزدی دستگیر می شوند و پس از تحقیقات مشخص می شود که مشارکت کننده اصلا در جریان امور نبوده است و یا اینکه در جریان بوده و انکار می نماید و موارد مشابه ای که ممکن است رخ دهد.
از این رو چنانچه با چنین مواردی روبه رو شدید توصیه می شود با مشاور حقوقی و وکیل پایه یک دادگستری که ارکان جرم سرقت را می شناسد مشورت و هم فکری لازم را داشته باشید، تا چنانچه به اشتباه به اتهام مشارکت در جرم سرقت دستگیری صورت گرفته است با اثبات عدم وجود مشارکت بتوان حکم تبرئه را برای متهم اخذ نمود.
گروه وکلای وکیل پرس با دارا بودن چندین وکیل دعاوی کیفری آماده مشاوره حقوقی کیفری و قبول وکالت دعاوی کیفری شما عزیزان هستند.
برخی سوالات متداول مشارکت در سرقت و مجازات آن در قانون
چنانچه سارق پس از سرقت عین مال سرقتی را تلف نموده باشد چگونه باید جبران خسارت نماید؟
پاسخ: در جرم سرقت چنانچه سارق مال مورد سرقت را نزد خود داشته باشد که بایستی عین مال سرقتی را به مال باخته برگرداند اما درصورتیکه عین مال سرقتی تلف شده باشد در این صورت رباینده مال لازم است که مثل مال سرقتی را تهیه و به صاحبش تحویل دهد و چنانچه مثل مال سرقتی وجود نداشته باشد در این صورت سارق بایستی قیمت مال مسروقه را به صاحب مال برگرداند و بدین صورت از وی جبران خسارت نماید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.