طلاق توافقی فوری در کرج و تهران و شیوه انجام آن توسط وکلای ما
گروه وکلای آرتین با به کارگیری بهترین وکیل متخصص در هر پرونده حقوقی، همواره، بهترین نتیجه را برای متقاضیان به ارمغان می آورد. در حوزه هایی همچون : وکیل کیفری، وکیل خانواده، وکیل انحصار وراثت، وکیل قرارداد، وکیل طلاق، وکیل ملکی، وکیل چک، وکیل سفته، وکیل حضانت، وکیل ثبت، وکیل نفقه، وکیل اجرت المثل,وکیل طلاق توافقی بهترین وکلا در این موسسه حقوقی گرد هم جمع شده اند.
گروه وکلای آرتین با داشتن بهترین وکلای متخصص، که بدلیل تجربه بالا، با اشراف کامل به حل پرونده های حقوقی نایل می شوند.
بهترین وکیل در وکلای آرتین، وکیلی است که در صورتی که، در صورت ارزیابی مشکل حقوقی موکل خود متوجه شود که امکان انجام وکالت وجود ندارد از گرفتن پرونده صرف نظر کرده و باعث اتلاف هزینه و اضرار موکل نشود.
طلاق توافقی توسط وکلای ما در کمتر از ۲۰ روز انجام میپذیرد
- بدون حضور زوجین در هیچ مرحله ای
- بدون نیاز به حضور آقا و خانم در دادگاه
- انجام طلاق دقیقا بر اساس توافق طرفین
- توسط وکیل طلاق توافقی برای مشاوره رایگان در زمینه طلاق با ما تماس بگیرید:
۰۲۶۳۴۲۵۲۱۳۷ و ۰۹۱۰۳۵۰۱۴۷۰
به سوالات زیر پاسخ داده خواهد شد:
- طلاق توافقی با گروه وکلای آرتین به چه صورت است؟
- مهریه در طلاق توافقی چگونه است؟
- برای طلاق توافقی بر روی چه مسائلی باید توافق کرد؟
- وکیل طلاق توافقی
- من هیچ تمایلی به شرکت در جلسات مشاره بهزیستی قبل از طلاق ندارم آیا می شود؟
- طلاق توافقی بدون حضور آقا و خانم چگونه است؟
- من حق طلاق دارم چه کارهای باید بکنم؟
طلاق توافقی یعنی آقا و خانم حاضر به ادامه زندگی مشترک نیستند و با هم توافق کرده اند که مشترکا دادخواست را از طریق دفاتر پیشخوان امور قضایی تقدیم به دادگاه کنند و به صورت تفاوقی از همدیگر جدا شوند. بخش عمده ای از دادخواست های طلاق به صورت توافقی هستند.
برای طلاق توافقی بر روی چه مسائلی باید توافق کرد؟
طلاق توافقی همانطور که اسمش معلوم است بر اساس توافق طرفین است و آقا و خانم باید در مورد مسائل درگیر با طلاق از جمله مهریه، نفقه همسر، نفقه و حضانت فرزرند (در صورت وجود) توافق کنند و قبل از جلسه دادگاه این موارد را تعیین و تکلیف کنند. لازم به ذکر است که توافق نظر زوجین بر روی اصل طلاق و جدایی اصلی ترین پیش شرط لازم برای اقدام به طلاق است.
تفاوت طلاق توافقی با طلاق یکطرفه چیست؟
در طلاق توافقی زوجین مشترکا دادخواست طلاق را ارائه می کنند و هر دو با طلاق موافق هستند. اما در طلاق یکطرفه که به دو صورت طلاق از طرف زن و طلاق از طرف مرد تعریف می شود، یکی از طرفین با طلاق موافق نیست و دادخواست از طرف یکی از زوجین ارسال می شود. طبق آمار مدت زمان انجام طلاق توافقی نسبت به طلاق یکطرفه خیلی کمتر است.
چه مدارکی برای طلاق توافقی نیاز است؟
طلاق توافقی هم مانند هر روال قضایی و اداری نیازمند تشکیل پرونده و تکمیل مدارک مورد نیاز است. برای انجام طلاق توافقی مدارک زیر ضروری و مورد نیاز است:
- کارت ملی طرفین (در صورتی که کارت ملی قدیمی است، رسید ثبت احوال برای کارت ملی جدید الزامی است)
- شناسنامه طرفین (تفاوتی بین شناسنامه قدیمی و جدید نیست)
- سند ازدواج
- برگه عدم امکان سازش (با ما نیازی به این گواهی ندارید)
وکیل طلاق توافقی
وکیل طلاق توافقی می تواند کمک زیادی به آقا و خانم در مسیر پرونده بکند. با توجه به اینکه پرونده طلاق توافقی جزئیات بسیاری دارد که نیازمند بررسی و تصمیم گیری است بهترین پیشنهاد داشتن وکیل متخصص طلاق توافقی است.
توجه داشته باشید که الزاما داشتن وکیل به معنای راحتی خیال شما نیست و شما نیازمند وکیل متخصص طلاق توافقی هستید. یعنی موسسه حقوقی و وکیلی که به صورت تخصصی در زمینه طلاق توافقی فعالت داشته باشند و با جزئیات و پیچیدگی های طلاق توافقی آشنا باشند.
با حضور وکیل در کنار خودتان خیالتان از توافقاتی که با همسرتان انجام می دهید راحت خواهید بود که در آینده متضرر نخواهید بود و تمامی امور با تمام جزئیاتشان به صورت دقیق انجام خواهد شد.
از طرفی اگر وکیل شما متخصص طلاق توافقی باشد، در بسیاری از موارد نیازی به حضور شما در جلسات رسیدگی نخواهد بود و وکیل متخصص طلاق توافقی شما پیگیر امور خواهد بود. اگر در این زمینه سوال دارید با شماره های گروه وکلای آرتین تماس بگیرید و از مشاوره رایگان تلفنی همکارانمان استفاده کنید.
طلاق توافقی با گروه وکلای آرتین به چه صورت است؟
در صورتی که پرونده شما در گروه وکلای آرتین در جریان باشد، شما نیازی به حضور در جلسه غربالگری، مشاوره بهزیستی، دادگاه و دفتر خانه نخواهید داشت. فقط یک جلسه حضور در دفتر ما و مشاوره حضوری و امضای وکالتنامه کافیست و بعد از چند روز بدون حضور شما در هیچ مرحله ای صفر تا صد پرونده طلاق توافقی شما انجام می شود و شناسنامه مهر شده و سند طلاق آماده تحویل به شما خواهد بود. برای شروع کار کافیست با ما تماس بگیرید تا همکارانمان به صورت شفاف و با حوصله پاسخگوی سوالات شما به صورت تلفنی و رایگان باشند.
طلاق توافقی بدون حضور آقا و خانم چگونه است؟
برخی از عزیزان به دلایل مختلف از جمله مشغله کاری و یا عدم علاقه شخصی به حضور در مراحل طلاق، تمایلی ندارد که در مراحل طلاق توافقی حاضر باشند. مراحل طلاق توافقی تنوع بسیاری دارند و در جلسه غربالگری، جلسات مشاوره بهزیستی، دادگاه، جلسات رسیدگی و دفتر ثبت طلاق نیاز به حضور شخص است. اما قانون اجازه داده که وکیل به وکالت از موکلش در مراحل مختلف امور قضایی حاضر باشد.
جلسات رسیدگی و دادگاه از مراحلی است که وکیل می تواند به جای شما حاضر باشد. اما جلسات غربالگری و مشاوره بهزیستی چون یک روال اداری است امکان حضور وکیل به جای شما نیست و شما بری عدم حضور در این جلسات نیازمند یک وکیل متخصص طلاق توافقی هستید، نه الزاما هر وکیلی!
مهریه در طلاق توافقی چگونه است؟
همانطور که گفته شد مهریه جز مسائلی است که در طلاق توافقی باید تعیین و تکلیف شود. بر خلاف تضور عامه در طلاق توافقی مهریه وجود دارد و برای انجام طلاق توافقی نیازی به بخشیدن مهریه نیست. اما تقریبا در بخش عمده ای اط طلاق های توافقی خانم مهریه اش را می بخشد، چنین تصوری بین عامه به وجود آمده.
در طلاق توافقی مهریه بر اساس توافق آقا و خانم تعیین و تکلیف می شود. به طور مثال خانم مهریه اش را کامل می بخشد، به صورت کامل دریافت می کند و یا بخشی از ان را دریافت می کند. حتی می شود به جای مهریه وجه نقد یا سند ماشن دریافت کرد. پس هر تصمیمی که زوجین در مورد مهریه برای طلاق توافقی بگیرند قابل اجرا است.
چگونه توافق خود را قطعی کنیم تا خیالمان راحت شود؟
برخی از زوجین به صورت شفاهی با هم توافق کرده اند، اما از آنجایی که روال طلاق توافقی زمان بر است و تا زمان صدور رای توسط قاضی و اجرای حکم باید صبر کرد، گهگاه پیش می آید که یکی از طرفین بر زیر توافق می زند و توافق موجود را رد می کند.
به طور مثال خانم می گوید مهریه ام را می بخشم، اما در زمان اجرای صیغه طلاق نمی پذیرد که مهریه اش را ببخشد. یا آقا حضانت فرزند را به مادرش سپرده ولی در روزهای آخر پیشمان شده و حاضر به طلاق با سپردن حضانت به همسرش نیست.
در این موارد بهتر است که زوجین به محض رسیدن به توافق ابتدا با وکیل مشورت کنند و بعد از اطمینان از قابلیت اجرایی توافق، به یکی از دفاتر ثبت اسناد رسمی بروند و توافق را به عنوان یک سند رسمی به صورت بلاعزل امضا کنند تا خیالشان از اجرای توافقات و عدم پشیمانی طرف مقابل بعد از کذشتنت مدتی راحت باشد. پیشنهاد می کنیم قبل از امضای توافنامه در دفتر ثبت اسناد رسمی با ما تماس بگیرید و همکارانمان شما را به صورت رایگان راهنمایی کنند.
من حق طلاق دارم چه کارهای باید بکنم؟
حق طلاق یا همان وکالت در طلاق به این معنی است که شما از طرف همسرتان وکالت دارید که در امور مربوط به طلاق، توکیل به غیر کنید و یک وکیل پایه یک دادگستری از جانب ایشان در امور حاضر باشند. توجه داشته باشید که این حالت، تنها حالتی است که داشتن وکیل برای طلاق اجباری است.
شما می توانید با استخدام یک وکیل متخصص طلاق به جای همسرتان پیگیر امور باشید و در صورتی که خودتان هم مایل به حضور در مراحل طلاق نیستید، وکیل متخصص به جای شما پیگیر امور شود.
پس شما با داشتن برگه وکالت در طلاق (حق طلاق) و استخدام یک وکیل پایه یک دادگستری، بدون حضور همسرتان می توانید پرونده طلاق توافقی را انجام دهید. البته وکالت در طلاق شما برای عدم حضور همسر شما در امور قضایی است و شامل مشاوره های بهزیستی نمی شود. برای حل این مشکل با ما تماس بگیرید.
همسرم قرار است مهریه اش را ببخشد برای اطمینان از قطعی شدنش چه کاری باید انجام دهم؟
برای اینکه خیالتان راحت شود ذکر این جمله ضروری است: کلیه حق و حقوق مالی خود از جمله مهریه، نفقه و اجرت المثل را دریافت/بذل نموده ام و از این تاریخ به بعد هیچ ادعایی نسبت به آنها نخواهم داشت. در صورتی که نگران صحیح و درست انجام شدن این سند هستید با ما تماس بگیرید تا همکارانمان راهنماییتان کنند.
حضانت فرزند در طلاق توافقی به چه صورت است؟
حضانت فرزند نیز مثل مهریه است و هر توافقی که آقا و خانم در مورد حضانت فرزندانشان در طلاق توافقی بکنند از جانب دادگاه قابل قبول است. ولی اگر زوجین در مورد حضانت به توافق نرسند، دادگاه حضانت را به همان صورت که قانون تعیین کرده اجرا و حکم می کند. به این صورت که دختر و پسر تا هفت سالگی با مادر خواهند بود و دختر از هفت تا نه و پسر از هفت تا پانزده با پدر خواهد بود. در صورتی که فرزند دختر بیش از نه سال و پسر بیش از پانزده سال باشد، نیازی به توافق طرفین نیست و فرزند انتخاب می کند با کدام یکی از والدینش زندگی کند.
جلسات مشاوره بهزیستی قبل از طلاق توافقی به چه صورت است؟
در جلسات مشاوره که در اداره بهزیستی هر شهر برگزار می شود آقا و خانم باید در همه جلسات حاضر باشند و به سوالات مشاور پاسخ دهند. مشاور در این جلسه سعی در منصرف کردن زوجین از طلاق می کند. برای شرکت در جلسات مشاوره بهزیستی باید از طریق سامانه تصمیم اقدام کنید و بعد از جلسه غربالگری بعد از تقریبا یک ماه به شما وقت جلسه مشاوره داده می شود که ۴ تا ۶ جلسه باید در جلساتی که به صورت یک جلسه در هفته برگزار می شود شرکت کنید. مسیر اختصاصی موکلین برای طلاق توافقی به صورتی است که زوجین حتی یک جلسه در مشاوره حضور نخواهند داشت.
همسر من موافق طلاق است اما حاضر نبست در جایی حاضر باشد.
در مسیر اختصاصی گروه وکلای آرتین برای طلاق نیازی به حضور شما و همسرتان در هیچ مرحله ای نیست و فقط نیاز به یک جلسه حضور شما در دفتر گروه وکلای آرتین است.
در صورتی که همسرتان امکان حضور در دفتر ما را هم ندارند، می توانید یک وکالت در طلاق از ایشان در دفاتر ثبت اسناد رسمی بگیرید و با داشتن برگه وکالت نامه، بدون همسرتان به دفتر بیایید. برای دریافت متن وکالت نامه طلاق و اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
آیا امکان دارد که آقا و خانم در دادگاه حاضر نشوند؟
بله. طبق قانون برای رسیدگی به پرونده طلاق در دادگاه نیاز به حضور طرفین و یا وکیلشان است. در صورتی که وکیل داشته باشید، نیازی به حضور شما در دادگاه نیست. اما قبل از انتخاب وکیل حتما دقت لازم را به عمل بیاورید.
آیا امکان دارد که آقا و خانم در دفتر ثبت طلاق (محضر) حاضر نشوند؟
بله. می توانید انجام این امور و امضای سند طلاق را وکیل طلاق توافی بسپارید تا به جای شما اسناد و اوراق طلاق را امضا کرده و شناسنامه مهر شده را از محضر دریافت کند.
من هیچ تمایلی به شرکت در جلسات مشاره بهزیستی قبل از طلاق ندارم آیا می شود؟
در صورتی که خودتان برای طلاق توافقی اقدام کنید یا وکیلی داشته باشید که به صورت تخصصی در زمینه طلاق کار نکرده است باید در تمامی جلسات غربالگری و مشاوره بهزیستی شرکت کنید تا موفق به دریافت گواهی عدم امکان سازش بشوید.
اما اگر پرونده طلاق شما توسط ما پیگیری شود نیازی به حتی یک جلسه حضور در مشاوره و غربالگری نخواهد بود و در کوتاه ترین زمان ممکن پرونده طلاق توافقی شما بدون حضور شما در هیچ کدام از مراحل انجام خواهد شد.
چطور خیالم از حق طلاقی که از همسرم می گیرم راحت باشد که معتبر است؟
حق طلاق یا همان وکالت در طلاق که آقا به خانم می دهد، حتما باید در یکی از دفاتر ثبت اسناد رسمی تنظیم شده باشد و قید چند نکته در آن ضروری است تا هم به صورت ابدی باشد و آقا نتواند حق طلاق را از خانم گرفته و یا در روند انجام طلاق خلل ایجاد کند.
حواستان باشد که وکالت در طلاق باید حتما به صورت بلاعزل باشد. بلاعزل یعنی آقا هیچ وقت نمی تواند این حق طلاق را منحل نماید.
همینطور حق توکیل به غیر داشته باشد. حق توکیل به غیر یعنی خانم بتواند به جای آقا وکیل پایه یک دادگستری انتخاب کند.
همچنین خانم باید دارای حق اسقاط در تجدید نظرخواهی و فرجام خواهی باشد تا بعد از صدور حکم توسط قاضی، بلافاصله برای اجرای حکم به یکی از دفاتر ثبت طلاق مراجعه کند و نیازی به انتظار چهل روزه برای قطعی شدن حکم نداشته باشد.
نصف کردن دارایی در زمان طلاق چگونه امکانپذیر است؟
شرط تنضیف دارایی یا همون نصف کردن دارایی فقط در زمانی اجرا می شود که در سند ازدواج و یا در یک سندی که در دفاتر ثبت اسناد رسمی تنظیم شده باشد، شرط شده باشد که زوجین در زمان طلاق تمام دارایی هایشان نصف خواهد شد و طرفین هم امضا نمده باشند. در غیر این صورت، امکان اجرای این شرط وجود ندارد.
همینطور توجه داشته باشید که این شرط فقط برای دارایی هایی که بعد از ازدواج کسب شده باشد اجرا می شود و دارایی هایی که قبل از ازدواج کسب شده و یا به عنوان ارث به طرفین رسیده باشد، قابلیت تنصیف در زمان طلاق را ندارند.
من و همسرم در یک شهر زندگی نمی کنیم. چه کاری باید انجام بدیم؟
در این موارد باید یکی از طرفین در شهر محل زندگی طرف مقابل یک وکیل پایه یک استخدام کند و یا به طرف مقابل وکالت در طلاق بدهد تا از طرف او پیگیر پرونده طلاق توافقی شود. در صورتی که هیچ کدام از طرفین راضی به پیگیری امور نباشد، با ما تماس بگیرید تا بدون نیار به حضور و پیگری هیچ کدام از طرفین پرونده طلاق توافقی با موفقیت انجام شود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.